Предназначение на Бардал добавки за автомобили 

Предназначение на Бардал добавки

Предназначение на Бардал добавки за автомобили. По отношение на своята структура добавката Full Metal от Бардал е представена под формата на синтетичен продукт. Той обогатява моторното масло с различни реагенти и стабилизатори. Тази добавка Бардал принадлежи към ново поколение добавки и предотвратява образуването на въглеродни отлагания, не замърсява двигателя и подобрява качествените характеристики на моторното масло. 

Предназначение на Бардал добавки за автомобили 

Всички компоненти и възли на автомобила работят с помощта на специални работни течности. Двигателят, скоростната кутия, скоростните кутии и хидравличният усилвател изискват използването на масла от различни видове и видове. Охладителната система също изисква внимание. В двигателя трябва да се налива висококачествен антифриз, който няма да кипи и няма да доведе до повреда на електроцентралата дори при най-трудните и екстремни условия на работа. 

Най-добрият и надежден начин за подобряване на експлоатационните характеристики на използваните технически течности е добавянето на добавки Бардал.  

Бардал е световноизвестна марка, специализирана в производството на автомобилни смазочни материали, антифриз и автохимия. Продуктите на марката се продават успешно през последните 80 години по целия свят, популярността на Бардал у нас нараства в момента. 

Продуктите на Бардал се произвеждат в заводи, разположени в Европа, които използват най-новите разработки на марката и произвеждат продукти с най-високо качество. Именно благодарение на своите иновации Бардал успя да спечели репутация на производител на наистина висококачествени автомобилни продукти. 

Видове и предназначение на добавките Бардал 

Марката Бардал предлага на своите клиенти огромен брой различни добавки за всички аспекти на автомобила: 

  • В скоростната кутия. 
  • В двигателя. 
  • В бензиново гориво. 
  • В дизелово гориво. 

Всеки вид добавка има своя собствена цел, например добавките в моторното масло имат противоизносни, защитни, почистващи или превантивни функции. Добър пример за добавка за двигател е Бардал Full Metal, тази добавка има превантивна формула, която подобрява цялостната работа на маслото, предпазва двигателя от износване и осигурява подобрена икономия на гориво. Тази добавка съдържа уникалната технология Бардал Polar Plus, която осигурява създаването на ефективен защитен филм върху всички триещи се повърхности в двигателя на автомобила. Редовната употреба на добавката Бардал Full Metal помага за възстановяване на оригиналните работни характеристики на двигателя. 

Предназначение на Бардал добавки за автомобили 
Към началото